Wat kan ik voor je doen?

Snelscan

Een eerlijk advies over jouw eerste scènes zodat je in een vroeg stadium weet of je op de goede weg bent. Met leesrapport. Exclusief redactie.

MEER LEZEN

Manuscriptbeoordeling

Uitgebreide feedback op inhoud en structuur van jouw verhaal. Met leerzaam leesrapport en schrijfoefeningen voor wat er beter kan.

MEER LEZEN

Redactie

Een uiterst kritische blik op spelling, grammatica, dialoognotatie, alinea-indeling en leesbaarheid van jouw complete manuscript.

MEER LEZEN
Christian Deterink
Christian Deterink

Connie heeft het manuscript van mijn novelle 'Het goud van Lupe Mirando' onder handen genomen. Ik was onder de indruk van hoe goed ze mijn manuscript had gelezen en hoe scherp haar commentaar was. Ze wist feilloos de mindere punten eruit te halen en tot de kern door te dringen. Hiermee heeft ze me enorm geholpen. Bovendien had ze een flaptekst geschreven die ik veel beter vond dan die van mij.

Emily Mulder
Emily Mulder

Het leesrapport van Connie is aangenaam van toon en voldoende uitgebreid. Opbouwend en stimulerend. Ze levert haar redactiewerk overzichtelijk aan met duidelijke tips. Hier en daar een complimentje ertussen doet een auteur bovendien goed. Ik zag op basis van haar suggesties vanzelf mogelijkheden om mijn manuscript te herschrijven.

“Een dag niet gelezen
is een dag niet geleefd.”

- Connie van Uffelen

Contact

Heb je vragen? Ik help je graag.

Je kunt me mailen op info@abcontekst.nl.